,, Да право свако – дете ужива лако“

Published: Monday, 14 October 2019

Наши ученици учествовали су на ликовном и литерарном темату  поводом Дечије недеље. На тему ,, Да право свако – дете ужива лако“. Награђени су ученици:

      За литерарне радове

Read more: ,, Да право свако – дете ужива лако“

Дружење ученика првог и трећег разреда

Published: Friday, 11 October 2019

Трећег дана Дечје недеље, у оквиру дружења ученика првог и трећег разреда, ученици 3/3 су за своје другаре првачиће 1/4 одељења припремили

Read more: Дружење ученика првог и трећег разреда

Форум театар

Published: Friday, 11 October 2019

      Јуче је одржана представа Форум театра, чији су учесници били ученици VI-4 са својим одељењским старешином Сташом Пешић Миланов. Тема је била

Read more: Форум театар

Дружење ученика из Пољске Ржане са ученицима из Просека

Published: Friday, 11 October 2019

У среду 9.10.2019.године организовано је дружење ученика 2. и 4.четвртог разреда из Пољске Ржане са ученицима ОШ „Ђура Јакшић“из Просека код  Ниша. У пратњи родитеља и учитеља , деца из Просека су дошла возом до Божурата, а до школе у Пољској Ржани колима.

После упознавања и срдачног дочека, дружење је

Read more: Дружење ученика из Пољске Ржане са ученицима из Просека

Осликавање трибина

Published: Wednesday, 09 October 2019

Поводом обележавања Дечје недеље наставник ликовне културе Зоран Живковић и учитељица Наташа Вељковић су заједно са ученицима 6.разреда радили на осликавању трибина у школском дворишту.

Ученице 6.разреда су веома одговорно и са доста уложеног труда приступиле овом лепом задатку, тако да је сивило трибина замењено живим бојама и веселим мотивима.

Циљ ове активности  - оплемењивање јавног простора је у потпуности остварен, а може послужити и као подстицај за даљи рад.

Read more: Осликавање трибина